Zakelijk

.

WEG VAN DE DRUKTE IN ALLE RUST

Vergaderen, Borrelen of als Groepsverblijf

d’Ouwe Smidse is een ideale locatie voor een goed zakelijk overleg. Ver weg van alle drukte, maar bijzonder goed bereikbaar, kunt u in alle rust samenkomen voor een vergadering, brainstormsessie of een ontspannen groepsactiviteit. In een niet-alledaagse setting, een verrassende omgeving, komen nieuwe ideeën naar boven en laten mensen een andere kant van zichzelf zien.

EEN NIET ALLEDAAGSE SETTING

Vergaderen

Tal van mogelijkheden
De mogelijkheden zijn breed en lopen uiteen van een vergadering voor maximaal 10 personen tot een goed verzorgde lunch, een aangeklede borrel of smaakvol diner.

 

Wensen? Laat het ons weten!
Ieder zakelijk arrangement is maatwerk, ook vergaderen. Neem daarom contact met ons op om uw wensen aan ons kenbaar te maken. Wij zetten alles op alles om hier zo goed mogelijk invulling aan te geven.

ONTSPANNING & GEZELLIGHEID

Borrel & Babbel

Naast het borrelen mogen de hapjes natuurlijk niet ontbreken. Wij zorgen voor een borrelarrangement dat past bij uw wensen. Alle hapjes komen vers uit eigen keuken en lopen uiteen van een schaal met bitterballen tot lekkere kleine borrel gerechtjes. Vraag gerust onze borrel arrangementen op.

GROEPSACTIVITEITEN OP MAAT

Groepsverblijf

Met uw fietsclub of wandelclub de gehele B&B afhuren? Dat kan! We werken hiervoor wel op maat. Vraag de mogelijkheden na bij ons. Uw fietsen, auto’s of scooters kunt u bij ons kwijt. Over de invulling van uw verblijf denken we graag mee.

WIJ STAAN VOOR U KLAAR

Neem direct contact op

Bedrijf:

Naam*:

E-mailadres*:

Telefoonnummer:

Onderwerp*:

Bericht:

.