Activiteiten in Zeeland

.

WEG VAN DE DRUKTE IN ALLE RUST

Tips voor activiteiten – in de 1,5-metersamenleving – in Zeeland

Of je nu uitkijkt naar een uitstapje of plannen maakt voor een vakantie in Zeeland. Je bent welkom. Om te genieten. Wij geven je tips om te zien en te doen in Zeeland. Van Schouwen-Duiveland tot Zeeuws-Vlaanderen, van Walcheren tot Tholen. Hebben toch veel mensen tegelijkertijd hetzelfde idee? Dan is er in Zeeland genoeg ruimte om ergens anders naartoe te gaan.

Bijzondere Wandelroutes

Tientallen wandelroutes leiden je langs onontdekte plekken, stille boerenlandpaden en unieke natuurgebieden. Zeeland kent kilometers aan wandelmogelijkheden. Of je nu behoefte hebt aan een ommetje of een langere wandeltocht wilt maken. Je kunt hier alle kanten uit.

Verrassende Fietsroutes

Fietsen in Zeeland is fietsen op de grens van land en water. De kleinschaligheid van het landschap zorgt voor veel variatie met meer dan genoeg opties voor verrassende fietstochten. Elke regio heeft zijn charme. Je bepaalt eenvoudig je eigen koers door de Zeeuwse polders met het fietsknooppuntennetwerk. Ontdek de vele gezichten van 5-Sterren Fietsprovincie Zeeland.

ZEELAND IS RIJK AAN WATER

Watersport

Met een kustlijn van 650 kilometer is Zeeland rijk aan water. Genoeg ruimte dus voor watersportliefhebbers. De rand van water en zee is dan ook het domein van watersporten als kitesurfen, golfsurfen, windsurfen, suppen en zwemmen. De Zeeuwse wateren zijn perfect voor een vaartocht. Bekijk de leukste watersporten in Zeeland. Er is hier altijd wel een strand waar de wind goed staat om te surfen. Houd er daarom rekening mee dat het op sommige dagen erg druk kan zijn bij de surfspots.

ATTRACTIES EN SHOWS VOOR HET HELE GEZIN

Deltapark Neeltje Jans

Het kruispunt van zon, zee, natuur en cultuur, vormt een perfect decor voor het Zeeuwse themapark. Daarnaast de Deltawerken, de waterspeelplaats, de orkaanmachine, de walvisexpo, de 3D film, de zeehonden en alle andere attracties.

In de Natuur

Zeeland loopt over van de natuur. Elk gebied heeft zijn eigen, unieke flora en fauna. Maar samen laten zij zien hoe nauw water en land met elkaar verbonden zijn.

Kunst & Cultuur

De steden, dorpen, monumenten, landschappen en tradities vertellen vele verhalen. Over bijzondere gebeurtenissen en bijzondere mensen.

Arrangementen

Bekijk ook eens onze arrangementen. Authentiek, gastvrij en enorm gezellig! We zorgen ervoor dat het u aan niets zal ontbreken.