In het mooie rustige Noord-Beveland vindt u Kamperland. Een uniek gebied voor de sportieve vakantie. Fietsen, wandelen en zeilen kunt u hier naar hartelust. Het Veerse meer biedt vele kilometers surf- en waterplezier. Of... pakt u het liever wat ruwer aan? Dan is surfen op de Noordzee misschien iets voor u. En laat de wind u onverhoopt in de steek, dan kunt u lekker zonnebaden of wandelen op de uitgestrekte stranden. Kortom een veelzijdig gebied, Kamperland en omgeving!

 

Deltapark Neeltje Jans / Oosterscheldekering

Oosterscheldekering

Het kruispunt van zon, zee, natuur en cultuur, vormt een perfect decor voor het Zeeuwse themapark. Daarnaast de Deltawerken, de waterspeelplaats, de orkaanmachine, de walvisexpo, de 3D film, de zeehonden en alle andere attracties.

www.neeltjejans.nl

Quo Vadis Sportvisserij

Quo vadis sportvisserij

Voor een geheel verzorgd dagje of weekendje vissen in het mooie Zeeland. Kijk voor een ideale combinatie bij onze arrangementen. Overnachten, lekker ontbijten, lunchpakket mee, een dag vissen en bij terugkomst een smakelijk diner.

www.quovadissportvisserij.n

Veere

Veere

Veere was eens een machtige handelsstad aan het Veerse gat. Nu is Veere een prachtig stadje aan het Veerse meer. De pakhuizen en oude straatjes waar je heerlijk kunt ronddwalen herinneren nog aan de glorietijd van dit stadje. In Veere vind je veel authentieke winkeltjes, diverse kledingzaken en cadeau- en souvenir winkeltjes. De winkels in Veere zijn ook op zondag geopend.

www.vvvzeeland.nl/nl/eilanden/walcheren/veere

Reserveren

Contact

B&B Petit Restaurant d'Ouwe Smidse
Noordstraat 26
4493 AG Kamperland
T. 0113 372352
E.

wifioplaadpunt

Go to top